top of page
Search
  • Writer's pictureAntti Moisander

Valtuustoaloite julkisten saniteettitilojen lisäämiseksi keskustaan kesäkaudelle

Valtuustoaloite julkisten saniteettitilojen lisäämiseksi keskustaan kesäkaudelle
Tampereen puistot ovat kesäisin hyvin suosittuja ajanviettopaikkoja, niin nuorison kuin muunkin väestön keskuudessa. Viimeistään silloin kun on aihetta juhlaan, kuten esimerkiksi vappuna tai voitetun jääkiekkopelin jälkeen, osoittautuvat keskustan julkiset saniteettitilat täysin riittämättömiksi.


Tampereen keskusta-aluetta palvelee kourallinen julkisia wc-tiloja, jotka nekin ovat arkisin lähinnä huumeiden käyttäjien suosiossa. Yleisöjuhlissa tämä johtaa yleisten ulkoilualueiden sotkemiseen ja puisto- ja torialueita ympäröivien liiketilojen häirintään.


Esitän, että kaupunki selvittää mahdollisuuden hankkia kesäkaudelle Tampereellakin yleisötapahtumissa nähtyjä ratkaisuja saniteettitiloiksi suosituimmille ulkoilualueille, kuten Koskipuistoon. Väliseinillä erotetut pisuaarit, bajamajat tai liikuteltavat wc-vaunut sijoitettaisiin puistoihin kesäkaudella, vähintään suurimpien yleisötapahtumien ajaksi. Ilkivallan ja väärinkäytösten minimoimiseksi tulisi myös pääsymaksun optio pitää avoimena.
Antti Moisander

Kaupunginvaltuutettu (ps.)
Valtuustoaloite jätetty kaupunginvaltuuston kokouksessa 13.6.2022

6 views0 comments

Recent Posts

See All

Ryhmäpuhe maakuntavaltuustossa 27.11.2023

Toiminta- ja taloussuunnitelma 2024-2026 ja talousarvio 2024 toteuttaa Pirkanmaan liiton strategiaa, jonka valtuusto hyväksyi marraskuussa 2022. Pirkanmaan liiton suunnitelmassa todetaan seuraavaa: Pi

Blokki määrittelee politiikan suunnan

Kokoomuksen valtuustoryhmän jäsenet Anne-Mari Jussila ja Ilpo Rantanen kirjoittivat positiivisesta Tampere-ilmiöstä mielipidekirjoituksessaan (AL 16.7.). Tähän vastasivat Vihreiden valtuutetut Vilma J

Comentários


bottom of page