top of page
trepaiva.jpg

Antti

Olen 30-vuotias syntyperäinen keravalainen, nykyinen tamperelainen kaupunginvaltuutettu. Koulutus- ja ammattitaustani olen suorittanut matkailu- ja turvallisuusalan parissa. Tällä hetkellä työskentelen politiikan saralla.

Toimin Pirkanmaan Perussuomalaisen maakuntavaltuustoryhmän puheenjohtajana sekä Tampereen kaupunginvaltuutettuna. Puolueen luottamustehtävissä toimin Tampereen Perussuomalaisten puheenjohtajana ja Pirkanmaan Perussuomalaisten tiedottajana.

Muita luottamustehtäviäni ovat jäsenyys yhdyskuntalautakunnassa, varajäsenyys kaupunginhallituksessa sekä jäsenyys Pirkanmaan hyvinvointialueen yksilöasioiden jaostossa. Lähdin mukaan Perussuomalaisiin ja puolueen nuorisojärjestöön vuonna 2015, ollen aktiivisesti mukana toiminnassa kuluneet kahdeksan vuotta, pyörähtäen myös töissä puoluetoimistolla.

Töiden ja opiskelun perässä olen käynyt kääntymässä myös Helsingissä ja Espanjassa, nähden mihin epäonnistunut maahanmuuttopolitiikka voi johtaa. Tämä on merkittävin yksittäinen tekijä, joka sai minut lähtemään mukaan politiikkaan ja Perussuomalaisiin.

bottom of page